Stigens Fastighetsbyrå sedan 1969

Sedan starten har vi förmedlat flera tusen villor, radhus och bostadsrätter.

Stigens Fastighetsbyrå

Stigens Fastighetsbyrå är ett familjeföretag grundat 1969 av Jan Stigen. Sedan starten har vi förmedlat flera tusen villor, radhus och bostadsrätter. Via dessa försäljningar har vi samlat på oss stor erfarenhet och kunskap, vilket ger dig som kund en extra trygghet.

Stigens Fastighetsbyrå
Ditt livs affär

Ditt livs affär

Försäljningen av din bostad är kanske ditt livs affär. Du vill få ut ett så stort belopp som möjligt, samtidigt som det är ditt hem med många minnen. Vi förstår både de affärs- och känslomässiga aspekterna. En riktigt lyckad affär är en kombination av en upplevelse och noggranna förberedelser, professionellt bemötande, personligt engagemang och en aktivt driven försäljning.

Erfarenheter som
gagnar dig som kund

Det handlar om detaljer. Att inte lämna något åt slumpen. Att se det som andra inte ser. På Stigens Fastighetsbyrå vet vi vad som är viktigt och vad som gör skillnad. Det handlar om erfarenhet något vi skaffat oss genom åren och som i slutändan gagnar dig som kund.

Erfarenheter som <br>gagnar dig som kund
Jobba hos Stigens Fastighetsbyrå

Jobba hos Stigens Fastighetsbyrå

Vill du jobba med oss? På Stigens Fastighetsbyrå är vi alltid intresserade av engagerade, erfarna och kompetenta mäklare. Hos oss har du goda möjligheter att utvecklas. Även om vi inte söker en specifik tjänst för tillfället är du välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan till jobb@stigens.se

Medarbetare

Bo Stigen

Fastighetsmäklare
Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF

  • 0708-674 207
  • 08-646 33 22
  • bo@stigens.se

Thomas Stigen

Fastighetsmäklare
Medlem i Mäklarsamfundet

  • 0708-144 168
  • 08-646 70 70
  • thomas@stigens.se

Hitta till oss

Kontakta oss

För rådgivning eller en kostnadsfri värdering