Bli visningsklar

Det är framförallt bilderna som skapar intresse hos en potentiell köpare. Därför är det viktigt att din bostad presenteras på bästa sätt. Här kommer några tips på hur du förbereder din bostad inför fotografering och visning.

1

Generellt

Se till att bostaden är vädrad, välstädad och inte övermöblerad. Putsa fönster och speglar och allt som har blanka ytor. Rensa bland krukväxter, tavlor, böcker, prydnadsföremål och personliga fotografier.

2

Köket

Rensa på köksbänken och kylskåpsdörren, plocka undan diskställ, diskborste och disktrasa. Ställ gärna fram färska kryddor som dekoration. Byt till fräsch kökshandduk.

3

Vardagsrum

Plocka bort sladdar, fjärrkontroller och lösa föremål. Gör fint i bokhyllan. Pigga upp soffan med matchande kuddar. Skapa trivsam atmosfär med tända ljus eller brasa i en eventuell eldstad. Fyll en vas med färska blommor.

4

Sovrum

Bädda sängen med fräscha sängkläder eller överkast. Plocka undan på nattduksbordet. Rensa bland leksakerna i barnens rum.

5

Badrum

Plocka bort hygienartiklar, morgonrock, toalettborste, våg och tvättkorg. Lägg fram rena handdukar och dekorera handfatet med tvål och handkräm i fin förpackning.

6

Trädgård

Rensa trädgården från allt som inte hör dit. Fräscha upp utemöblerna med nya dynor. Klipp gräsmattan och gör fint i rabatterna.

Säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
inom kort. Du kan även ringa oss på tel 08-646 70 70 eller 08-646 33 22.