Huddinge - Trångsund

Skansvägen 19

O.B.S endast 100.000:- i handpenning resterande vid inflyttning. Med centralt läge på återvändsgata skall det uppföras 5 st (4 kvar) Smålandsvillor modell Kalmar. I priset ingår tomt och hus med färdiginredd entrevåning. Det går att inreda övervåningen själv och då erhålls 7 rok.

5.895.000 kr

 • Boarea: 95 m²
 • Rum: 3 rum

Nynäshamn - Stora Vika

Hillersjövägen 2 X

Härlig minivilla byggd 2017 med gångavstånd till Saltsjön! Närhet till båtklubb där man har möjlighet med båtplats! Billigt boende: Vid 15% kontant blir nettokostnaden 3.363:-/månad inklusive nettoränta, avgift, p-plats samt driftkostnad. Ledig omgående.

1.175.000 kr

 • Boarea: 31 m²
 • Rum: 2 rum
 • Avgift: 828 kr

Värmdö - Östernäs

Fladenstigen 2

Visas söndag 21 oktober kl 12:00! Ingarö Östernäs! Unikt tillfälle att förvärva en obebyggd tomt och skapa ditt egna drömboende i anslutning till ytterskärgården. Möjlighet till båtplats finns. Tomten är på hela 3.414 kvm. Det finns ett framtaget förhandsbesked om bygglov för att uppföra ett friliggande hus på 130 kvm i två plan. Tomten ligger sjönära med viss sjöutsikt. Ett färdigt husförslag finns framtaget vid intresse se nedan. Eksjöhus har tillsammans med Bocenter tagit fram en trevlig och välplanerad villa som är anpassad för tomten. Husmodellen är Balans Sadel om 6 rok och 154 kvm. Balans Sadel är ett hus i New Englandsstil. Invändigt har du två plan med väl tilltagna ytor för hela familjen. Hallen är rymlig och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger generösa ytor för matlagning och samvaro. Vardagsrummet går att dela av om du har behov av ett sovrum eller arbetsrum i entréplanet. Övervåningen har 4 sovrum, allrum och badrum. Eksjöhus har en hög materialstandard som standardval med bl.a vitvaror från Miele och kök från Vedum. Läs mer på www.eksjohus.se. Förhandsbeskedet för bygglov och husförslaget har projekterats fram av BoCenter. Det finns en produktionskostnadskalkyl med alla kända kostnader från tomtköp till färdigt hus som baseras på offerter till fast pris för markentreprenad och husbygge. Det fasta priset utgår från de förutsättningar som gäller för det föreslagna huset Eksjöhus Balans Sadel. För att köpa tomten krävs att du besöker tomten och därefter deltar i BoCenters byggvägledning. Byggvägledning hålls på BoCenters kontor vid Globen på tisdagar och torsdagar kl 16-18. Föranmälan krävs på tel 08-53339190 eller e-post info@bcbt.se. Se även informationsfilm på deras hemsida www.bocenterbyggtjanst.se. Det går bra att välja annan husmodell. I totalpris 5.670.000:- ingår: - Tomt - Hus enligt husleverantörens standardval - Borrning egen brunn samt minireningsverk enligt förhandsbesked. - Anslutning El upp till 200 m till elskåp, över 200 meter debiteras extra - Grund - Schackning, pålning, sprängning - Grovplanering, avgrusad biluppställning, grusad gång - Garanti och försäkring - Kontrollansvarig - Projekteringskostnad - Kontrollansvarig Tillkommande kostnader för köparen: Lagfartskostnad 1,5% av köpeskillingen på tomten + 825:-. Pantbrevskostnad 2 % av lånebeloppet + 375:-/pantbrev. Bygglov c.a 70.000 - 100.000:-. Tillval. Finplanering av tomten. Övrigt: Fastigheten är belägen 1,3 mil från Brunn på Ingarö med affärer och skola årskurs 1-9. Det finns två närbelägna golfbanor Ingarö golfklubb och Wermdö golfklubb.

1.695.000 kr

Huddinge - Högmora

Skogskärrsvägen 21

Huddinge Högmora! 2 tomter med lantligt läge nära sjön Magelungen. Färdigt husförslag från Älvsbyhus finns framtaget.

5.642.700 kr

 • Boarea: 107 m²
 • Rum: 3 rum
 • Tomtarea: 1423 m²

Tyresö - Fornudden

Granvägen 14A

Här har ni möjligheten att bygga ert drömhus! En av de sista tomterna i Fornudden. Med högt lugnt läge med bästa solläge ligger denna tomt i en villaidyll ett stenkast från sjön Drevviken. Tomten är Bocenterprojekterat = ett tryggt köp med fasta priser. Bocenter har mer än 30 års erfarenhet av tomtförädling. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan det är fritt att välja hus! Åk gärna utvändigt och titta! Gå till vänster om huset Granvägen 14B (följ pilar) så kommer ni till tomten.

2.600.000 kr

Gnesta - Stjärnhov - Nysätter

Nysättersvägen 4

Sjönära tomt med lugnt läge. Pris för tomten endast 450.000.-. Ett färdigt husförslag finns framtaget. Här får ni en låg boendekostnad. Kontakta oss för en kalkyl. Troligen kommer ni bo billigare här än i en hyresrätt.

450.000 kr

 • Boarea: 107 m²
 • Rum: 3 rum
 • Tomtarea: 1228 m²

Ekerö - Ekerö Stenhamra

Kvartsstigen 3C

Ekerö Stenhamra! Här säljs 2 plana tomter (1 Såld) med lugnt läge på återvändsgata. Tomterna är projekterade med ett färdigt husförslag från Älvsbyhus. Fasta totalpriser!

5.380.241 kr

 • Boarea: 107 m²
 • Rum: 4 rum
 • Tomtarea: 1008 m²

Kontakta mig

För rådgivning eller en kostnadsfri värdering